စီးပြားျဖစ္​လုပ္​သင္​့တဲ့ ပန္​းသီ႐ွာလကာရည္​

ပန္​းသီး ႐ွာလကာ ရည္​​ေလး ပါ
~~~~~~~~~&~~~~~~~
​ေဆးဖက္​ဝင္​တယ္​ဆိုလို လုပ္​ၾကည္​့တာ အရသာပါအရမ္​း​ေကာင္​းတယ္​ လုပ္​ရတာလည္​းမခက္​ဘူး​ေလ ပန္​းသီး ၅လံုး၆လံုး​ေလာက္​ကို ​ေရ​ေျပာင္​​ေအာင္​​ေဆးၿပီး ​ေျခာက္​​ေအာင္​ tissue ​ေလးနဲ႔ျပန္​သုပ္​​ေပးၿပီး အစိတ္​အပိုင္​း ​ေလး​ေတြျဖတ္​ ပါ ။ ၿပီးလ်ွင္​​ေျခာက္​​ေသြ႔​ေန​ေသာ ပုလင္​းသန္​႔သန္​႔ထဲထည္​့ သၾကားညိဳ ရိွလ်ွင္​သၾကာညိဳ သံုး​ေပးပါ ၊ သၾကားထည္​့ (ခန္​႔မွန္​း) ၿပီးလ်ွင္​​ေရက်က္​​ေအး /​ေရသန္​႔ ထည္​့ၿပီး ​ေလ လံု​ေအာင္​ ရက္​၂၀ပိတ္​ထား ပါ ။ ၂၀ရက္​ျပည္​့လ်ွင္​ အဖတ္​မ်ားစစ္​ထုတ္​၍ ပုလင္​းထဲ ထည္​့သိမ္​း ထားလို႔ရပါၿပီ ။ အဆီက် ​ေအာင္​ဒီအတိုင္​းပဲ​ေသာက္​​ေသာက္​ ၊ မ်က္​ႏွာ​ေခြၽး​ေပါက္​က်ဥ္​​ေအာင္​ တိုနာအ​ေနနဲ႔ပဲ လိမ္​းလိမ္​း ၊ ဟင္​းထဲပဲ ထည္​့ခ်က္​ခ်က္​ လိုအပ္​သလို အသံုးျပဳႏိုင္​တဲ့ သဘာသစ္​သီး ပန္​းသီး ႐ွာလကာရည္​ ​ေလးကို ကိုယ္​တိုင္​လုပ္​ၾကည္​့တာ ​ေအာင္​ျမင္​သြားလို႔ျပန္​လည္​​ေဝမ်ွ လိုက္​ပါတယ္​႐ွင္​ ....။




Comments

Popular posts from this blog

စကၠဴမီးပံုး​ေလး​လုပ္​ၾကရ​ေအာင္​

ဆိုင္ကယ္အင္ဂ်င္ တြန္႔ဆုတ္ တြန္႔ဆုတ္ျဖစ္ရျခင္းအေႀကာင္း